Puljetryk

4-6 ugers produktionstid
Minimumsordre 1 palle

Puljetryk er vores billigste produktion af vand med logo. I skal være opmærksomme på, at ved puljetryk er minimumsordren 1 palle vand. Ved vores puljetryk produktion bliver der anvendt vores folie etiket. Leveringstiden er 4-6 uger. Der er deadline for godkendelse af etiket ca. hver 3. uge.

D'lux logovand

2-15 hverdages produktionstid
Fra 240 flasker (afhængig af type)

Vores D'lux produktion af vand med logo giver jer flere muligheder end ved puljetryk. I kan vælge færre antal, ned til 240 vandflasker, hurtigere produktionstid (2-15 hverdage), etiketten ved D'lux er en højere kvalitet og samtidig kan der vælges mellem flere vandflasker.

Covervand

4-6 ugers produktionstid
Fra 648 flasker (afhængig af type)

Covervand er vores normale vandflasker, dog påsat en speciel etiket, som vi kalder sleeve. En sleeve dækker hele vandflaskens flade og derved er der mere plads til jeres budskab, logo og billeder. Vandet kommer fra Aqua D'or og I kan vælge mellem 30 cl. og 55 cl. vandflaske.

Kartonvand med logo

4-6 ugers produktionstid
Minimumskøb er 1152 stk.

Kartonvand er vand i Tetra Pak pap-emballage og er uden pant. På en etiket/sleeve, kan jeres logo, design og budskab printes, hvorefter det monteres på kartonen. Produktionstiden for kartonvand med logo er 4-6 uger og man skal minimum købe 1 palle, svarende til 1152 kartonvand.