Vand med Cover

4-6 ugers levering - næste deadline er 29-01-2019

Covervand - Vand med sleeve etiket

Design jeres egen energidrik og få jeres budskab, fyldt med energi, ud til jeres målgruppe. I kan benytte hele dåsen´ lodrette flade, således at I har god plads til både billeder og tekst. Hvis I bruger energidrik med jeres logo / design som reklame, vil I uden tvivl blive husket.

Vand med fuldækkende sleve

Vi anbefaler at bruge en energidrik aktivt, som en del af jeres markedsføring. Har I en butik, cafe, fitness-center, internet-cafe m.v. kan energidrikken selvfølgelig sælges, men den kan også bruges som give-away til messer, by-fester etc. Mulighederne er mange og vi hjælper gerne med gode råd og erfaringer.

Fakta om vores vand med fuldklæb

Vi tilbyder 2 forskellige vandflasker med sleeve etiket. 0,30 liter og 0,60 liter. 0,60 liter flasken kan også bestilles med brus. Vandet er produceret af Aqua D'or og der kan vælges farvet låg til. Mindste produktionen er 648 flasker.

Etiket til covervand

Selve etiketten er en "sleeve" som monteres rundt om flaske og fylder derved hele flaskens flade. Sleeven sættes fast ved brug af damp. Fremgangsmåden bruges også på vores kartonvand med logo

Vejledninger til download
Vejledning til 0,30 l. vandflaske
Vejledning til 0,60 l. vandflaske