Desværre er vi IKKE i stand til at levere juice med logo i øjeblikket.

Vi er selvfølgelig stadig leveringsdygtig i vand med logo
Juice med logo

Vores juice, både appelsin- og æblejuice, er en lækker måde at brande jeres virksomhed på. I har mulighed for at designe etiketten, indsætte billeder, logo og tekst, således at den passer ind i jeres profil. Juicen kommer i en lækker elegant flaske og mindsteordren er kun 240 flasker.

Juice med budskab giver muligheder

Brugsmulighederne er mange og juice med logo er ikke kun til morgenbordet, hvor det naturligt passer ind. Brug det til møder, hvor det er et godt alternativ / tilvalg til en sodavand eller vand med logo, messen, kurset, foredraget eller måske i jeres cafe / restaurant.

Afprøv juice med logo ?

Er du i tvivl omkring produktet, kvaliteten eller måske jeres behov / virkningen af juice med logo, så tilbyder vi en mindre produktion på 60 flasker juice. Der kan ikke blandes mellem appelsin- og æblejuice. Muligheden er til jer som lige ønsker at afprøve det først. Produktionen vil være med jeres egen etiket. Prisen er 12,00 kr. pr. stk. I alt 720,- kr. ex. moms.

Fakta om vores juice med logo

Vores juice kommer i en 0,20 l. glasflaske med gyldent skruelåg, uden pantmærke. Holdbarheden er 12 måneder fra produktionsdato, og juicen kommer fra koncentrat, produceret af Sunny Juice.

Etiket til juiceflaske

Etiketten der bliver påsat er samme type som ved vores d-lux produktion på logovand. Etiketten måler: 180x56 mm.

Deklartion for appelsinjuice
Deklartion for æblejuice